BY rabit · February 05, 2020

Én vagyok a marketing folyamatok és a partnerkapcsolatok felelőse. Fő feladatom a cégnél, hogy megtaláljam a leghatékonyabb módokat, amelyekkel prezentálhatjuk az általunk nyújtott értéket potenciális ügyfeleink és partnereink számára. Tartalmat tervezek (és írok is), online és offline promóciós kampányokat szervezek, és felügyelem a külső szolgáltatók munkáját.

Azért választottam ezt a pályát, hogy segítsek az vállalkozások mögött álló embereknek elérni céljaikat, és értéket teremteni közösségük számára. Nagyban hozzá tudunk járuluni ügyfeleink versenyképességének fenntartásához a modern piacon. Erősen kompetitív iparágként, az IT számos lehetőséget is kínál számomra a személyes és szakmai növekedésre.

rabit

BY rabit · February 05, 2020

A mindennapi munkafolyamatok, az adminisztráció és a menedzsment folyamatainak megszervezésével foglalkozok. Alapvetően az én felelősségem, hogy a cégnél minden zavartalanul működjön és összhangban álljon az üzleti előírásokkal. A HR feladatok ellátásában is segítek, tehát én vagyok az első személy, akivel az álláshirdetésre jelentkezők találkoznak.

Amikor éppen nem dolgozom, élvezem a családommal töltött időt, vagy sportolok. Aktív életet élek, szeretem a szabadban eltöltött időt, és nagyon fontosnak tartom fenntartani az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között.

rabit

BY rabit · February 05, 2020

Projektmenedzserként legfontosabb feladatom a munkafolyamatok összehangolása, és annak biztosítása, hogy minden az elvárt minőségben, időben és a költségvetési kereten belül teljesüljön. Emellett én vagyok a fő kapcsolattartó az ügyfél és a fejlesztőcsapatok között.

A munkám egyik legnagyobb előnye, hogy megannyi innovatív ötletettel találkozhatok a világ minden tájáról. Minden projekt más mint az előző, és újabb kihívásokkal szolgál számomra. Aktívan részt vehetek izgalmas fejlesztési tervek megvalósításában, miközben sok lehetőségem nyílik a szakmai fejlődésre is.

rabit

BY rabit · May 10, 2019

Világéletemben az új dolgok építése volt a szenvedélyem. Miután magam is évekig dolgoztam szoftverfejlesztőként, megalapítottam a RabIT software engineering Kft.-t, hogy megvalósítsam egy régi álmom: felépíteni egy globálisan versenyképes IT céget, amely a legmagasabb minőségű megoldásokkal segít vállalkozóknak világszerte.

Karrierem során alkalmam volt a legjobb szakemberektől tanulni. Csapatomat illetően mindig olyan embereket keresek, akik ugyanolyan szenvedélyesek a technológia iránt, mint jómagam. Szerencsésnek tartom magam, hogy egy ilyen tehetséges, elszánt és kreatív csapattal dolgozhatok, akiket ugyanakkor a barátaimnak is tekinthetek.

Mindig nyitott vagyok új üzleti (vagy baráti) kapcsolatok építésére, úgyhogy bármikor egyeztethetünk időpontot egy beszélgetésre az oldal elérhetőségein vagy LinkedIn profilomon keresztül.

rabit

BY rabit · December 20, 2018

A RabIT egy dinamikus és innovatív szoftverfejlesztő cég. Irodáink Szegeden, illetve a kaliforniai Santa Monicában találhatóak. Csapatunk 2014 óta biztosít egyedi szoftveres megoldásokat startupok és vállalatok számára.

Küldetésünk technológiai innováció révén serkenteni ügyfeleink versenyképességét. Főképp európai és észak-amerikai cégekkel dolgozunk, különféle iparágak széles skáláját lefedve, mint például egészségügy, nagykereskedelem, kiskereskedelem, pénzügy, digitális oktatás (EdTech), stb. Szenvedélyünk az összetett problémák megoldása és a szervezeti folyamatok leegyszerűsítése, és örömmel várjuk minden érdeklődő jelentkezését, aki digitalizálni szeretné jelenlegi folyamatait.

rabit