BY rabit · July 04, 2019

Ha megkapjuk a projektet az Ön ajánlása révén, megjutalmazzuk erőfeszítéseit az Ajánló Program feltételei szerint.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Kapcsolatba lépünk az Ön által ajánlott személlyel, hogy jobban megismerjük igényeit és megoldást kínáljunk. A kommunikációs és tárgyalási folyamat során Önnek már nem lesz több dolga. Mi mindent elintézünk.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Ön kapcsolatba hoz minket az ügyféllel, aki igényt tart szolgáltatásainkra (vállalati szoftver vagy személyre szabott alkalmazás fejlesztése, csapat augmentáció, IT konzultáció).

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Aláírunk egy titoktartási megállapodást érzékeny adatai megvédése érdekében, és megállapodunk az együttműködés feltételeiről (üzletkötési feltételek és jutalékok, stb.).

rabit

BY rabit · July 04, 2019

2014-es alapításunk óta számos különféle projekttel foglalkoztunk, különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelekkel. Klienseink közt volt már számos startup és vállalkozás az alábbi területekről: információs technológia, SaaS (szolgáltatott szoftver), egészségügy, biotechnológia, digitális oktatás, marketing, pénzügy, ingatlan, és még sok egyéb.

Nem korlátozzuk magunkat csupán néhány iparágra. Csapatunk problémamegoldásban szakosodott, és mindig készen áll az új kihívásokra.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Az ügyféltől függ, hogy szeretné-e folytatni megoldásának továbbfejlesztését, vagy a kiadás után befejezi az együttműködést. Az ügyfél bármikor “le is fagyaszthatja” a projektet, majd később tetszés szerint folytathatja. Örömmel állunk rendelkezésükre, hogy kisebb frissítéseket és karbantartási feladatokat végezzünk.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Adaptív Agilis módszertan alapján dolgozunk. Ez annyit jelent, hogy folyamatosan optimalizáljuk és ügyfeleink igényeihez igazítjuk a fejlesztési folyamatot. A feladatokat többnyire kéthetes periódusokra (úgynevezett sprintekre) osztjuk, de igény szerint rövidebbek is lehetnek. Hasonló módon módosíthatjuk sprintenként a csapat méretét és összetételét, a bemutatók rendszerességét, illetve más szempontokat is, míg el nem érjük az ügyfél számára optimális munkafolyamatot.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Ha már felmértük az ügyfél igényeit, elkészítünk egy projekttervet, mely tartalmazza az infrastruktúra beállítását, csapatösszetételt, időigényt és a feladatok ütemezésének tervét. Ha az ügyfélnek megfelel a terv, elkezdjük a fejlesztést.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

Először meghallgatjuk ügyfelünket, hogy megértsük terveit, céljait és a projekt igényeit. Ezt a kezdeti konzultációk során csináljuk, de a projekt későbbi részei során is folytatjuk. Szeretünk rendszeresen kommunikálni partnereinkkel, hogy a munka biztosan mindig a megfelelő irányba haladjon.

rabit

BY rabit · July 04, 2019

  • A csapatösszetétel mindig rugalmas – Bármikor növelheti vagy csökkentheti a csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.
  • Fő szempont a siker és minőség – Ezek a legfőbb prioritásaink. Minden ügyfél ingyenesen jut minőségbiztosítási és projektmenedzsment szolgáltatásokhoz, ha velünk dolgozik.
  • Nincs hosszú távú kötelezettség – Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor lefagyaszthatja vagy megszüntetheti a projektet.
  • Nincsenek előzetes díjak vagy rejtett költségek – Csak a befejezett, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.
  • Minden az Ön tulajdonában marad – Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.
  • Nem félünk nemet mondani – Mindig számíthat őszinte szakértői véleményünkre a projektjével kapcsolatban. Akkor is, ha nem az amit hallani szeretne.

rabit