Megoldásaink

no image

ÖTLETTŐL A KIADÁSIG

Segítünk az ötletét sikeres szoftvertermékké alakítani. A leggyorsabban elkészíthető első működő szoftver prototípus kiadása után értékes felhasználói visszajelzéseket gyűjtünk, majd segítünk továbbfejleszteni a következő iterációk folyamán.
no image

ÜZLETI ELEMZÉS

Alapos üzleti elemzést végzünk, hogy a fejlesztési folyamatot az Ön üzleti céljaihoz igazítsuk, hogy a lehető legjobb szoftvert tudja biztosítani minden érdekelt fél számára.
no image

GYORS PIACRA JUTÁS

A legfontosabb funkciókra koncentrálva megoldjuk, hogy a leggyorsabban elkészíthető első működő szoftver prototípus csupán néhány ügyesen megszervezett kéthetes sprint után készen álljon. Így seperc alatt eljut a felhasználókhoz, majd kezdetét veheti az értékes visszajelzések gyűjtése.
no image

TEVEZÉS, TESZTELÉS, TANULÁS, ISMÉTLÉS

A korai felhasználói visszajelzések révén szerzett információ segítségével tökéletesítjük a terméket a későbbi iterációk során. A „fejlesztés – tesztelés – kiadás – demonstráció” ciklus addig ismétlődik, míg Ön és ügyfelei nem elégedettek a végeredménnyel.
no image

ADAPTÍV AGILIS MÓDSZEREK

Ügyfeleinkhez egyénileg alkalmazkodva folyamatosan optimalizáljuk munkafolyamatunk minden aspektusát. Scrum és Kanban fejlesztési módszereinknek köszönhetően hatékonyan kommunikálunk, és már néhány hét alatt kattintható eredményeket produkálunk.
no image

TELJES ÁTTEKINTHETŐSÉG

Első kézből láthatja a végeredményt a rendszeres (legalább kéthetente történő) élő bemutatók során. Mindig teljes hozzáférést adunk a teljes dokumentációhoz, feladatkezelőkhöz és sok egyéb információhoz. Így mindig az Ön kezében lehet az irányítás.

Miért a RabIT-ot válassza?

A csapatösszetétel mindig rugalmas

Átméretezheti csapatát kisebbre vagy nagyobbra, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

Fő szempont a siker és minőség

Ezek a legnagyobb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

Nincs hosszú távú kötelezettség

Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor lefagyaszthatja vagy megszüntetheti a projektet.

Nincsenek rejtett költségek

Csak a befejezett, fejlesztéssel töltött órákat kell kifizetnie. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

Minden az Ön tulajdonában marad

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, együtt az API dokumentációval.

Nem félünk nemet mondani

Mindig megkapja őszinte szakértői véleményünket a projektjével kapcsolatban.

Ismerjük ügyfeleink kihívásait

Az évek során számos ügyfélnek segítettünk leküzdeni a gyorsan változó üzleti világ kihívásait. Minden vállalkozás különböző akadályokkal néz szembe, melyek egyedi megoldásokat igényelnek. Ha az alábbiakat olvasva magára ismer, problémamegoldó csapatunk áll rendelkezésére.

KORÁBBI MUNKÁINK

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on