AquaQuite - Webshop Solution
Projekt

Membrán Filter Webshop megoldás

San Diego, Kalifornia

Felhasznált technológiák

GoLang GoLang
Angular Angular
React React Native
PostgreSQL PostgreSQL
NginX NginX
AWS AWS
Stripe Stripe
Solr

Szolgáltatás

Webalkalmazás

Időtartam

2 és fél év

Projekt

Az ügyfél már megkezdte első MVP-verziójának fejlesztését egy helyi szolgáltatónál, de már a projekt során úgy döntöttek, hogy új fejlesztőcsapatot keresnek. A Clutch-on találkoztak cégprofilunkkal, és végül minket választottak ki, hogy folytassuk megoldásuk fejlesztését. Először is fel kellett mérnünk a meglévő kódbázist, és el kellett döntenünk, hogy elölről kezdjük-e a fejlesztést, vagy onnan folytatjuk, ahol az előző csapat abbahagyta. Végül úgy döntöttünk, hogy a meglévő kóddal dolgozunk, elvégezzük a szükséges átalakítási munkákat és fejlesztjük a fennmaradó szolgáltatásokat annak érdekében, hogy az MVP a lehető leggyorsabban (a minőség feláldozása nélkül) megjelenjen a piacon.

Projektjeink

Xerolag

A Xerolag egy blog- és közösségi média tartalomtervező alkalmazás, amely mesterséges intelligencia segítségével célzott, releváns és optimalizált tartalmakat hoz létre a célközönség számára.

Webalkalmazás • Egyesült Államok • Technológia

Tovább a projekthez

Expressly

Ügyfelünk egy londoni e-kereskedelmi megoldásokkal foglalkozó startup, melynek fő célja egy új törzsvásárlói platform létrehozása.

Webalkalmazás • Egyesült Királyság • Kereskedelem

Tovább a projekthez

AgroOroszi

Egy mezőgazdasági e-kereskedelmi webhely integrált készletkezeléssel, számlázással és szállítási kezeléssel.

Webalkalmazás • Magyarország • Kereskedelem

Tovább a projekthez

Ruha Doki

Vállalati szoftvermegoldás üzleti folyamatok digitalizálására és koordinálására. Kiskereskedelmi folyamatmenedzsment, elosztott, többkomponensű.

Egyedi szoftverWebalkalmazás • Magyarország • Kereskedelem

Tovább a projekthez

Hot Buzzer Terminal

A Hot Buzzer egy kaszinóban használt terminálokra kifejlesztett játék. A játék konfigurációja, tartalma és az ügyfelekkel kapcsolatos beállítások adminisztrációs oldalán kezelhetők, amely egy külön erre a célra készült webes alkalmazás.

Webalkalmazás • Liechtenstein • Szórakoztatás

Tovább a projekthez

Hot Buzzer Thumbnail

Partnert keres ötlete megvalósításához?

Kérdezzen bátran vagy írjon nekünk a projektjéről, és a következő munkanapon kapcsolatba lépünk Önnel. Amennyiben közös munkáról szeretne érdeklődni, egyeztethet csapatunkkal egy ingyenes konzultációt is.

Kapcsolat