Ajánló program

Megbízható forrásból érkező ajánlások nagy mértékben hozzájárulnak a sikeres üzletek megkötéséhez. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki segít nekünk ezen az úton, ezért úgy döntöttünk, hogy megjutalmazzuk őket új Ajánló Programunk révén. Nem számít, hogy Ön konzulens, értékesítési szakember, fejlesztő cég, marketing ügynökség, dizájn stúdió, vagy csak ismer valakit, akinek szoftverfejlesztés terén kell segítség; máris lehetősége van csatlakozni programunkhoz.

Írjon nekünk

Így nézne ki az együttműködésünk

Titoktartási megállapodás

Aláírunk egy titoktartási megállapodást érzékeny adatai megvédése érdekében, és megállapodunk az együttműködés feltételeiről (üzletkötési feltételek és jutalékok, stb.).

Kapcsolat

Ön kapcsolatba hoz minket az ügyféllel, aki igényt tart szolgáltatásainkra (vállalati szoftver vagy személyre szabott alkalmazás fejlesztése, csapat augmentáció, IT konzultáció).

Tárgyalás

Kapcsolatba lépünk az Ön által ajánlott személlyel, hogy jobban megismerjük igényeit és megoldást kínáljunk. A kommunikációs és tárgyalási folyamat során Önnek már nem lesz több dolga. Mi mindent elintézünk.

Jutalmazás

Ha megkapjuk a projektet az Ön ajánlása révén, megjutalmazzuk erőfeszítéseit az Ajánló Program feltételei szerint.

Kivel dolgozunk?

2014-es alapításunk óta számos különféle projekttel foglalkoztunk, különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelekkel. Klienseink közt volt már számos startup és vállalkozás az alábbi területekről: információs technológia, SaaS (szolgáltatott szoftver), egészségügy, biotechnológia, digitális oktatás, marketing, pénzügy, ingatlan, és még sok egyéb.

Nem korlátozzuk magunkat csupán néhány iparágra. Csapatunk problémamegoldásban szakosodott, és mindig készen áll az új kihívásokra.

Így dolgozunk

Konzultáció

Először meghallgatjuk ügyfelünket, hogy megértsük terveit, céljait és a projekt igényeit. Ezt a kezdeti konzultációk során csináljuk, de a projekt későbbi részei során is folytatjuk. Szeretünk rendszeresen kommunikálni partnereinkkel, hogy a munka biztosan mindig a megfelelő irányba haladjon.

Tervezés

Ha már felmértük az ügyfél igényeit, elkészítünk egy projekttervet, mely tartalmazza az infrastruktúra beállítását, csapatösszetételt, időigényt és a feladatok ütemezésének tervét. Ha az ügyfélnek megfelel a terv, elkezdjük a fejlesztést.

Fejlesztés

Adaptív Agilis módszertan alapján dolgozunk. Ez annyit jelent, hogy folyamatosan optimalizáljuk és ügyfeleink igényeihez igazítjuk a fejlesztési folyamatot. A feladatokat többnyire kéthetes periódusokra (úgynevezett sprintekre) osztjuk, de igény szerint rövidebbek is lehetnek. Hasonló módon módosíthatjuk sprintenként a csapat méretét és összetételét, a bemutatók rendszerességét, illetve más szempontokat is, míg el nem érjük az ügyfél számára optimális munkafolyamatot.

Evolúció

Az ügyféltől függ, hogy szeretné-e folytatni megoldásának továbbfejlesztését, vagy a kiadás után befejezi az együttműködést. Az ügyfél bármikor "le is fagyaszthatja" a projektet, majd később tetszés szerint folytathatja. Örömmel állunk rendelkezésükre, hogy kisebb frissítéseket és karbantartási feladatokat végezzünk.

A RabIT megfelelő megoldást nyújt

Rugalmas csapatösszetétel

Bármikor növelheti vagy csökkentheti a csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

Siker és minőség

Ezek a legfőbb prioritásaink. Minden ügyfél ingyenesen jut minőségbiztosítási és projektmenedzsment szolgáltatásokhoz, ha velünk dolgozik.

Nincs hosszú távú elköteleződés

Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor lefagyaszthatja vagy megszüntetheti a projektet.

Rejtett költségek nélkül

Csak a befejezett, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

Minden az Ön tulajdonában marad

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.

Őszinte és átfogó visszajelzést adunk

Mindig számíthat rá, hogy hogy őszintén és szakértői módon fogjuk értékelni projektjét.

Kérdezzen bátran!

Kapcsolatok

Amennyiben közös munkáról szeretne érdeklődni, egyeztethet csapatunkkal egy ingyenes konzultációt is.

+36 70 620 1660 - Hungary

+1 424 253 0788 - Kalifornia

sales@rabit.hu

Kalifornia, 90401 Santa Monica, Santa Monica Blvd Suite 222

Magyarország, 6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 30/B

Magyarország, 7623 Pécs, Tüzér utca 13.

Clutch

    ISO 9001 certificate badge
    ISO 27001 certificate badge