Kik vagyunk

A RabIT egy dinamikus és innovatív szoftverfejlesztő cég. Irodáink Szegeden, illetve a kaliforniai Santa Monicában találhatóak. Csapatunk 2014 óta biztosít egyedi szoftveres megoldásokat startupok és vállalatok számára.

Küldetésünk technológiai innováció révén serkenteni ügyfeleink versenyképességét. Főképp európai és észak-amerikai cégekkel dolgozunk, különféle iparágak széles skáláját lefedve, mint például egészségügy, nagykereskedelem, kiskereskedelem, pénzügy, digitális oktatás (EdTech), stb. Szenvedélyünk az összetett problémák megoldása és a szervezeti folyamatok leegyszerűsítése, és örömmel várjuk minden érdeklődő jelentkezését, aki digitalizálni szeretné jelenlegi folyamatait.

Vezetőség

no img
LinkedIn profilom

Rabi Zsolt Vezérigazgató

Üdvözlöm! Zsolt vagyok. Amióta csak emlékszem, az új dolgok építése a szenvedélyem. Miután magam is évekig dolgoztam szoftverfejlesztőként, megalapítottam a RabIT szoftverfejlesztő vállalkozást, hogy megvalósítsam az álmom: az emberiség legnagyobb problémáinak megoldását innováció révén.

Karrierem során alkalmam volt a legjobb szoftverfejlesztőktől tanulni. Csapatomat illetően mindig a legjobb személyeket keresem, akik ugyanolyan szenvedéllyel rajonganak a technológia iránt, mint jómagam. Szerencsésnek tartom magam, hogy egy ilyen tehetséges, elszánt és kreatív csapattal dolgozhatok, akik ugyanakkor barátaim is.

Mindig nyitott vagyok új kapcsolatok (és barátságok) építésére, úgyhogy bármikor egyeztethetünk időpontot egy beszélgetésre az oldal elérhetőségein vagy LinkedIn profilomon keresztül.

Elismeréseink