Szolgáltatás

Egyedi szoftverfejlesztés

Változtassa ötletét minőségi, jövedelmező egyedi szoftverré, cége egyedi igényeihez szabva. Problémamegoldók vagyunk, célunk pedig innovatív megoldásokkal segíteni ügyfeleinknek felülkerekedni minden üzleti kihíváson!

Referenciák Ajánlat kérés

Szoftverfejlesztés során használt technológiák

.NET core .NET core
Android Android
Android Kotlin Android Kotlin
Angular Angular
AWS AWS
C# .NET CNet
CSS Bootstrap CSS Bootstrap
CSS-SASS CSS-SASS
Cordova Cordova
Flutter Flutter
GoLang GoLang
Firebase Firebase
HTML5 HTML5
IOS IOS
iOS Swift iOS Swift
Jaspersoft Studio Jaspersoft Studio
Java
JavaScript JavaScript
Jenkins Jenkins
jQuery jQuery
Laravel
Microsoft Azure Microsoft Azure
MSSQL MSSQL
MySQL MySQL
Node.JS Node.JS
Phaser3 Phaser3
PHP
PostgreSQL PostgreSQL
Python Python
React React Native
React Native React Native
Redux Redux
Solr
Spring Boot
SpringRoll SpringRoll
TypeScript TypeScript
Vue.JS Vue.JS
Xamarin Xamarin

Kiszámítható egyedi szoftverfejlesztést kínálunk!

check

Egyedi szoftver, pont ahogy megálmodta

Elkötelezett csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy ötletéből olyan egyedi szoftver készülhessen, amelyet elképzelt. Rendelkezésére állunk az első pillanattól kezdve, legyen az UI/UX design készítés vagy szoftver architektúra tervezés. Együttműködésünk során, a dedikált fejlesztőcsapata mellé projektmanagementet biztosítunk, hogy a munka a lehető leggördülékenyebben menjen. Szoftvere minőségéről pedig elhivatott szoftvertesztelő csapatunk gondoskodik.

check

Üzleti elemzés a szoftverkészítés előtt

Több éves tapasztalatunk és szakértelmünk segítségével törekszünk olyan egyedi szoftvereket készíteni, melyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink vállalati céljaihoz és folyamataihoz, segítve őket abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el. A közös munka megkezdése előtt meg szeretnénk ismerni vállalkozását, hogy a szoftverfejlesztési folyamatot teljes mértékben az Ön üzleti céljaihoz igazíthassuk.

check

Személyre szabott szolgáltatások

Személyre szabott megoldásainkkal biztosítjuk, hogy az Ön ötlete ne csupán egy egyedi szoftver legyen, hanem a sikeres vállalkozása alapja. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva rugalmasan alakítjuk szolgáltatásainkat. Megszabhatja és később igény szerint módosíthatja a projektjén dolgozó fejlesztők számát, a fejlesztési periódusok hosszúságát, valamint a csapattal való kommunikáció és a projectmanager által tartott termék demonstrációk gyakoriságát is.

check

Adaptív Agilis módszertan a fokozott hatékonyságért

A szoftverfejlesztés során Adaptív Agilis módszertant alkalmazunk. Ügyfeleinkhez egyénileg alkalmazkodva folyamatosan optimalizáljuk munkafolyamatunk minden aspektusát, rugalmasan állunk az ügyfeleleink váltózó igényeihez. Projekttől függően Scrum vagy Kanban metodológiával dolgozunk. A megfelelő metodológia kiválasztásának köszönhetően már néhány hét alatt kattintható eredményeket produkálunk.

check

Teljes átláthatóság

Első kézből láthatja a projekt aktuális állapotát és fejlesztésének eredményeit a projektmanagereink által tartott rendszeres termékdemonstráció során. Mindemellett folyamatos hozzáférést biztosítunk minden dokumentációhoz, feladatkezelőkhöz és egyéb információhoz, így mindig az Ön kezében lehet az irányítás.

check

Szabványos forráskód minőség

A Google kódolási szabványainak szigorított verziójával dolgozunk. Számos beépített minőségbiztosítási és forráskód-ellenőrzési folyamat alkalmazásával győződünk meg arról, hogy Ön csúcsminőségű, tiszta szoftverkódot kap, amely jelentősen megkönnyíti a további fejlesztéseket és bővítéseket.

Ezeket mondták rólunk az ügyfeleink

It takes a special company for me to set aside time for a glowing review.

Matt Stormoen

Los Angeles, California

The RabIT software engineering team is versatile, reliable, and has produced quality work.

David Talbot

San Francisco, California

RabIT goest the extra mile. They were always transparent with workflow and tasks, but the effort they put in truly set them apart from other agencies.

Daniel Colomer

Hamburg. Germany

The team’s resourcefulness is a boon to the endeavor, as they only require a broad idea of the task in order to commence work.

Kai Toender

Norway

We chose RabIT because they were more flexible, easy to understand, and more transparent than the others.

Tamás Szalai

Budaörs, Hungary

It was a much easier process than I expected. They’re excellent communicators and very detail-oriented; you don’t have to read in-between the lines.

Stephanie Simons

Allen, Texas

I think the RabIT team is doing a superb job for us. I have been working with outsourced development firms for almost 20 years and this is my best experience to date.

Josh C. Kline

Los Angeles, California

I have had several websites created in my life, but by far, this is the most professional team I have ever worked with.

Zoltán Ábry

Eger, Hungary

Miért a RabIT-ot válassza?

check

A csapatösszetétel mindig rugalmas

Bármikor növelheti vagy csökkentheti csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

check

Fő szempont a siker és a minőség

Ezek a legfőbb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

check

Nincs hosszú távú elköteleződés

Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor "lefagyaszthatja" vagy megszüntetheti a projektet.

check

Nincsenek rejtett költségek

Csak a teljesített, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

Mikor érdemes egyedi szoftverfejlesztés mellett döntenie?

1 Egyedi üzleti igények

Ha vállalkozása komplex üzleti folyamatokkal rendelkezik, amelyeket nem lehet hatékonyan kezelni a piacon elérhető szabványos szoftverekkel, az egyedi fejlesztés lehetőséget nyújthat az igényeinek megfelelően testreszabott megoldásokkal.

2 Versenyelőny

Ha szeretné, hogy vállalkozása kiemelkedjen a versenytársak közül, az egyedi szoftver megoldások lehetővé tehetik olyan funkciók és szolgáltatások kialakítását, amelyek segítségével jobban kiszolgálhatja ügyfelei igényeit.

3 Hiányzó szolgáltatások

Ha az Ön iparágában hiányoznak olyan speciális szolgáltatások vagy funkciók, amelyeket nem nyújtanak az általánosan elérhető szoftveres megoldások, az egyedi szoftverfejlesztés lehetőséget ad arra, hogy az Ön igényeinek megfelelően fejlesszen ki új funkciókat és szolgáltatásokat.

4 Adatvédelem és biztonság

Ha kiemelt fontosságú az adatvédelem és a biztonság az Ön vállalkozása számára, az egyedi szoftverfejlesztés lehetőséget nyújthat az egyedi biztonsági megoldások beépítésére, amelyek megfelelnek az Ön specifikus követelményeinek.

5 Hosszú távú stratégia

Ha hosszú távú tervei vannak vállalkozásával, az egyedi szoftverfejlesztés lehetőséget ad arra, hogy olyan rendszert hozzon létre, amelyet könnyen testre szabhat és fejleszthet a jövőbeli igényeknek megfelelően.

6 Több platform támogatása

Ha vállalkozása több platformon (pl. web, mobil, asztali) szeretné elérni ügyfeleit, az egyedi szoftverfejlesztés lehetőséget nyújthat arra, hogy egységes és összehangolt élményt nyújtson az Ön termékei és szolgáltatásai számára.

7 Rugalmasság és gyors reagálás

Ha gyorsan kell reagálnia az üzleti környezet változásaira és az ügyfelek igényeire, az egyedi szoftverfejlesztés lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan alkalmazkodjon és változtasson az új kihívásokra és lehetőségekre.

8 Skálázhatóság és integráció

Ha olyan rendszert szeretne, amely könnyen skálázható és integrálható más rendszerekkel, az egyedi fejlesztés lehetőséget nyújthat az Ön specifikus igényeire szabott integrációs lehetőségek kialakítására.

Kérdezzen bátran!

Kapcsolatok

Amennyiben közös munkáról szeretne érdeklődni, egyeztethet csapatunkkal egy ingyenes konzultációt is.

+36 70 620 1660 - Hungary

+1 424 253 0788 - Kalifornia

sales@rabit.hu

Kalifornia, 90401 Santa Monica, Santa Monica Blvd Suite 222

Magyarország, 6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 30/B

Magyarország, 7623 Pécs, Tüzér utca 13.

Clutch