Slots Temple
Projekt

Játékbemutató Web Platform

London, Egyesült Királyság

Temple Slots Description

Felhasznált technológiák

PHP
Laravel
JavaScript JavaScript
MSSQL MSSQL
PostgreSQL PostgreSQL
AWS AWS
AWS Lambda AWS Lambda
Amazon Kinesis Amazon Kinesis
CSS-SASS CSS-SASS

Szolgáltatás

Dedikált fejlesztő csapat

Időtartam

2019 -

Projekt

Webalkalmazásuk továbbfejlesztésével bíztak meg minket, amelyen már akkor több, mint 4000 nyerőgép-szimulátor volt elérhető. A platform nagyon széles technológiai palettával épült, több programozási nyelvet és keretrendszert használtak, mind a backend, frontend, adatbázis és Cloud komponensek fejlesztéséhez, ami bármelyik fejlesztőcsapat számára kihívást jelentett volna. A nehézségek ellenére a projekt lehetőséget biztosított számunkra, hogy bizonyítsuk és bővítsük tapasztalatunkat a technológiák széles körében.

Projektjeink

Caspar

A Caspar Cloud egy ügykezelő rendszer olyan szervezetek számára, amelyek idősekről, betegekről vagy olyan emberekről gondoskodnak, akik nem tudják magukat ellátni.

Dedikált fejlesztő csapatEgyedi szoftver • Egyesült Királyság • Tanácsadás és pénzügyi szolgáltatás

Tovább a projekthez

Auchan

A pályázók a portálon böngészhetnek az álláslehetőségek között, jelentkezhetnek a nyitott pozíciókra, és nyomon követhetik a jelentkezés állapotát.

Dedikált fejlesztő csapatWebalkalmazás • Magyarország • Kereskedelem

Tovább a projekthez

Partnert keres ötlete megvalósításához?

Kérdezzen bátran vagy írjon nekünk a projektjéről, és a következő munkanapon kapcsolatba lépünk Önnel. Amennyiben közös munkáról szeretne érdeklődni, egyeztethet csapatunkkal egy ingyenes konzultációt is.

Kapcsolat